X
Dit jaar is er weer DIEREN SINTERKLAAS FEEST

re-release

PERSBERICHT: RE-RELEASE TRIPPEL TRAPPEL DIERENSINTERKLAAS

 

Trippel Trappel Dierensinterklaas werd in 2014 uitgebracht in bijna 100 zalen in België en Nederland. Inmiddels is de film in vier talen uitgebracht en aan ruim 15 landen verkocht. En ook in 2015 beleefde de film een bescheiden re-release en de - in delen uitgezonden versie van de - film was een van de best bekeken programma's op Kindertijd.

 

De makers hebben de film gemaakt met de ambitie er een ‘instant klassieker’ van te maken en de film elk jaar opnieuw in de bioscopen te vertonen. 

Dus er is goed nieuws!

Je kunt Trippel Trappel DierenSinterklaas weer in de bioscoop gaan zien dit jaar!

We zullen snel laten weten waar de film zal draaien.

 

DOWNLOAD KLEUPLATEN, LIEDJES en LEES MEER op WWW.TRIPPELTRAPPEL.NL

 

KOOP HET BOEK https://www.leopold.nl/boek/trippel-trappel/

 

UPDATES EN SOCIALhttps://www.facebook.com/TrippelTrappeldeFilm/

 

 

Persbericht achtergrondinformatie:

 

De pers was bij de uitbreng unaniem enthousiast:

“Met stip de leukste Nederlandse film van het jaar” Trouw ★★★★★

“Veruit de beste sinterklaasfilm van dit jaar” Algemeen Dagblad ★★★★☆

"Deze kinderfilm is gemaakt met zichtbare liefde” FilmTotaal ★★★★☆

“Steekt er met staf en mijter boven uit” Telegraaf ★★★★☆

“Ga deze film zien!” Cinemagazine ★★★★☆

 

DE FILM

In deze wervelende en ontroerende familiefilm willen de huisdieren ook graag Sinterklaas vieren; DierenSinterklaas. Want waarom krijgen zij eigenlijk geen cadeau’s op pakjesavond? Zij zijn toch ook altijd braaf? Onder leiding van de energieke Fretje maken ze hun eigen verlanglijstje. En omdat het al bijna pakjesavond is, brengt Fretje, samen met zijn vrienden Takkie de wandelende tak en Kari de kanarie, de lijstjes zelf naar Sinterklaas. Ze beleven een avontuurlijke reis op weg naar de boot van Sinterklaas. Eenmaal op de boot aangekomen lijkt hun plan te mislukken door tussenkomst van een rat. Of weet Sinterklaas nog een oplossing? 

De film is een Nederlands-Belgische coproductie, in samenwerking met de KRO, RTBF en de distributeurs A-Film en KFD. In de Anikey Studio vervaardigde een jong en ervaren team van 20 animatoren onder leiding van regisseurs Albert 't Hooft en Paco Vink de animatie. In de Vlaamse animatiestudio Creative Conspiracy werden de achtergronden gemaakt, en de film is ingekleurd in de Waalse animatiestudio Digital Graphics. De liedjes zijn gemaakt door Miguel Wiels. De filmmuziek is gecomponeerd door Vidjay Beerepoot en uitgevoerd door het Koninklijk Philharmonisch Orkest van Luik.

 

De Nederlandse stemmen zijn onder andere ingesproken door Georgina Verbaan, Bartho Braat, Kasper van Kooten, Reinder van der Naalt en Hans Somers.